Bra att veta.

Här kommer en lista med saker som kan vara bra att tänka på. Det är saker som vi har kommit på efter många års flyttande. Vissa av sakerna kan kännas som löjliga men för oss gör det stor skillnad. Det är trots allt vår TID ni betalar för, och ju fortare vi blir klara desto billigare blir det för er!
  • Packa allt som går i flyttkartonger, det tar mycket längre tid att springa med påsar och säckar, dessutom tar det längre tid att packa i bilen.
  • Packa gärna tyngre saker i botten och lättare saker ovanpå i samma låda.
  • Försök packa kartongerna lika tunga, en tumregel är att även ni skall orka bära dem.
  • Märk kartongerna med märklappar på kortsidorna. Använder ni våra lådor köper vi inte tillbaka lådor med markeringar/text på själva lådan.
  • Färdigpackade lådor staplas tre och tre, försök sätta tyngsta lådan överst.
  • Glas, porslin och annat ömtåligt behöver packas in tex i tidningspapper (eller ännu bättre makulatur så slipper ni diska av trycksvärta när ni packar upp)
  • Packa porslin och tallrikar som ni gör i diskmaskinen, stående på högkant så minskar risken att något går sönder.
  • Mattor rullas ihop och tejpas
  • Alla sladdar från TV, video och stereo tas loss och packas i samma låda som fjärrkontroller och dylikt. Sladdar som hänger från apparater vi flyttar innebär en olycksrisk.
  • Lägg de viktigaste saker för sig själv. Nycklar, telefoner, paddor och värdesaker vill ni kanske själv transportera. Ett tips är att även packa toapapper, ett par bestick och andra nödvändigheter så att man inte behöver tömma alla lådor innan man kan äta kvällsmat eller frukost på nya stället. Har ni barn så packa en egen liten väska med nappar/vällning/blöjor och andra nödvändigheter så det finns lätttillgängligt under hela flytten.

All debitering sker från vårt lager och åter. Efter 16,30 på helgfria vardagar debiterar vi 50% övertid och helgtaxa råder på helgdagar.

Dröjsmålsränta debiteras vid försenad betalning. Krokens Flytt debiterar gällande lagstadgad påminnelse avgift.

Vi förbehåller oss rätten att ta betalt det fulla beloppet exklusive skattereduktion om begäran om utbetalning från skatteverket avslås.

Sedvanlig kreditprövning kan komma att göras gällande rutavdrag och betalning via faktura.

Vi har en minsta debitering på 3 timmar till alla våra kunder, om inget annat avtalats.
Vi tar betalt per påbörjad timme.

Om vi inte hinner med hela er flytt på beställda timmar så väljer ni själva om ni vill att vi ska fortsätta, till ordinarie timtaxa.

Vi tar betalt på flyttdagen

Priser gäller från och med den 1 Januari 2017