Våra tjänster

Vi utför allt inom privatflytt. Pianon, tunga möbler och hela bohag. Inget jobb är för stort inte heller för litet. Med mångårig erfarenhet tar vi oss an jobben med glatt humör och Rätt utrustning. Givetvis har vi både flyttkartonger och garderobskartonger till försäljning och uthyrning.

 

Med våra lätta lastbilar på 24 m3 transporterar vi stort och smått.
Ny TV eller soffan som inte får plats i bilen. Paketet som inte gick med turbilen och måste vara framme ikväll.
De gamla möblerna eller trädgårdsavfallet som skall till tippen tar våra trevliga chaufförer gärna med sig så att ni slipper ni ryggont.

Har ni behov av en gammal hederlig vaktmästare? En person som byter lampor, flyttar tavlor, hjälper till att flytta möbler och göra mindre inköp och ärenden? Hjälper er att montera möbler och köra emballage och annat skräp till tippen. Då har vi tjänsten för er!

Vi har under många år utfört företagsflyttar, både stora och små. Allt från mindre ommöbleringar, hela internflyttar och till nya kontoret på andra sidan staden. Emballage och gamla möbler ser vi till att det återvinns, sekretess kör vi till förbränning. Arkiv på extern lagring? Med vårt kontaktnät ombesörjer vi även detta.

Är det dags att byta kontor? Är ni osäkra på vad som behövs i samband med flytten? Våra flyttsamordnare har varit med på många stora flyttprojekt och hjälper er gärna med allt från upphandlingar och projekteringar till att dirigera leverantörer och flyttpersonal på flyttdagen.
 

Växer kontoret så det knakar? Har ni ingen som tar hand om de där små sakerna på kontoret som höjer trivslen?
Håller ordning i köket, dukar fram frukost, beställer mjölk o kaffe, fyller på papper i skrivare och kopiatorer och håller ordning på entreprenörer som skall utföra service hos er.
Hyr er kontorsvärdinna hos oss!

Våra skickliga montörer hjälper er gärna med att montera ihop de nya möblerna ni köpt och att hänga upp de där whiteboardarna som inte är på plats än. Visst är det bättre att era säljare är ute hos kunderna och säljer era produkter än att lägga dyrbar tid på monteringar?

 

Vår erfarna personal har BE CE behörighet. De har YKB, ADR och digitala färdskrivarkort. De är självgående och nogranna efter många år på vägarna.
Vi har ID06 och hjälper gärna till med in- och ner-bärningar på byggarbetsplatser.

Vi arbetar efter en väl inarbetad rutin där vi lungt och metodiskt hanterar allt gods oavsett vad det är. Men en olycka kan alltid hända. Då känns det skönt för både oss och ER som kund att veta att vi följer bohag 2010 och kontor 2003 samt är försäkrade genom Trygg hansa. Vi är givetvis godkända för F-skatt och har trafiktillstånd. Det går lätt att kolla via länkarna nedan, på både Transportstyrelsens och Skatteverkets hemsida