FÖRETAGSFLYTT

Har kontoret blivit för stort eller har ni utökat personalantalet? Krokens Flytt hjälper till vid varje tillfälle! Vi har erfarenhet av både internflyttar mellan olika våningsplan, omflyttningar på samma plan och hela flyttar mellan olika städer. Allt från enstaka möbler till kompletta företag. Kontor, förskolor, läkarmottagningar, mekaniska verkstäder och elserviceföretag är några av våra tidigare flyttobjekt.

Våra flyttkarlar hjälper er att packa ner och packa upp arkiv och referensbibliotek så att det kommer upp i samma ordning och på samma hyllor som tidigare. Vi vet av erfarenhet vilka problem och kostnader som uppkommer om man efter en flytt inte hittar materialet för produktionen, vilken den än må vara.

Är det så att möbelförråden börjar svälla och ni är på väg att byta ut ytterliggare möbler? Krokens Flytt hjälper er att sälja eller skänka bort det som inte behövs, blir det sen något kvar ser vi till att det återvinns på ett bra sätt.
Kontakta oss gärna med er förfrågan så att vi kan lämna en offert.

All debitering sker från vårt lager och åter. Efter 16,30 på helgfria vardagar debiterar vi 50% övertid och helgtaxa råder på helgdagar.

krokensflyttab@gmail.com eller 0709 982413