VAKMÄSTERITJÄNSTER

Kanske finns det lampor som behövs bytas, tavlor som behöver hängas upp eller skräp som ska slängas? De flesta företag saknar numera vaktmästare, det är receptionisten eller administrationen eller någon annan stackare som redan har fullt upp med sina egna uppgifter som skall utföra även detta. Ofta säger de ja för att ingen annan ställer upp.

Det är här Vi kommer in i bilden.  Vi hjälper gärna till med de olika momenten, byta lampor,hänga upp tavlor, flytta arbetsplatser, kabelsaneringar, ommöbleringar för julfesten, after work, inhandling av diverse varor för dessa tillställningar, nytt porslin. Ja listan kan göras lång och det är bara fantasin som sätter gränsen för vad vi hjälper er med. Med öga för detaljer och lång erfarenhet av att röra oss i kontorslanskap ser vi vad som behöver göras och gör det med ett leende. Abonnera på en vaktmästare från oss så får ni fantastisk service!
 

KONTORSVÄRDINNA / RECEPTIONIST

Behöver ni en receptionist? Eller sitter ni i ett kontorshotel med en receptionist i foajen men känner att det vore trevligt med en kontorsvärdinna på kontoret som hjälper till att ordna med era möten, piffa på kontoret, hålla allmän ordning i köket och hjälpa till med beställningar. Är det så att ni behöver lite extra hjälp med lättare administrativa uppgifter men inte så mycket att det befogar att anställa någon på halvtid? Behöver ni hjälp några timmar då och då på oregebunden basis? Vår kontorsvärdinna hjälper er gärna med dessa uppgifter med glatt humör, entusiasm och stor servicekänsla.