PRIVATFLYTT

Har huset blivit för stort nu när barnen har flyttat hemifrån? Eller kanske tvärtom, lägenheten känns liten nu när familjen växer och tillökningen är på väg? Oavsett vilket är det dags att flytta och ni känner att det börjar bli en liten boll i magen av oro. Det är ju så mycket grejor på vinden, i klädkammaren och i förråden. Var skall vi börja?
Krokens Flytt hjälper er gärna. Om ni flyttar från lägenhet, villa eller slott spelar ingen roll. Översta våningen utan hiss, mitt i stan där det är svårt att parkera eller mitt ute i skogen gör heller ingen skillnad. Med rätt utrustning och lämpliga fordon kommer vår engagerade personal ut och hjälper er.

Är det kanske tid för mor eller far att flytta till äldreboende? Efter att ha bott på samma adress 40, 50 eller kanske 60 år känns det självklart jobbigt att lämna tryggheten som hemmet faktisk representerar. Vår personal är lyhörda och vet när de skall vara effektiva och flytta så mycket möbler de bara hinner och de vet när de skall ta det varsamt och bygga förtroende med kunden så att flytten känns trygg och bra.

Givetvis gör vi även alla andra typer av flyttar också. Nya möbler eller ny TV som inte får plats i bilen? Pianot som står i vardagsrummet och ingen använder.
Är det dags för vårstädning i garaget eller på vinden? Tag inte ledigt från jobbet för att hyra släp och köra till tippen. Låt oss hjälpa er så slipper ni ryggont och kan lägga tiden på roligare saker. Vi kommer och hämtar ert skräp och ser till att det blir återvunnet på ett bra sätt.  
 

Flyttstäd

När huset eller lägenheten väl är tömd är det bara städningen kvar. Den känns ju inte så jätterolig när man har ett nytt boende att möblera och piffa. Allt fler väljer numera att låta en firma utföra flyttstädningen. Fördelarna är många. Man kan lägga sin energi på nya hemmet, man riskerar inte att missa något eller inte vara tillräckligt noggran. Skulle det finnas några anmärkningar åtgärdas det direkt utan bekymmer. Krokens Flytt ombesörjer givetvis även flyttstädningen. Passa på att boka det samtidgt som ni bokar er flytt.

Vi utför flyttar mot löpande debitering eller efter fast pris.

All tidsdebitering räknas från att vi lämnar vårt lager i Hjärup och tills vi är åter i Hjärup. Efter 16,30 på helgfria vardagar samt på helger gäller annan timtaxa.

krokensflyttab@gmail.com eller 0709 982413

Pris uppskattning


Det är svårt att sätta ett exakt pris på er flytt utan att veta detaljerna. Hur lång tid det tar beror bland annat på hur nära man kan parkera flyttbilen, hur stort ni bor, hur mycket som ska flyttas. Om ni bor i lägenhet våningsplan, loftgångar och tillgång till hiss stor betydelse för tidsåtgången.
Ungefärlig tidsåtgång för att flytta ett bohag enligt vår erfarenhet ser ni nedan.
 

1 rum och kök: ca 2-3 timmar
2 rum och kök: ca 4-5 timmar
3 rum och kök: ca 5-7 timmar
4 rum och kök: ca 5-9 timmar
1 villa på upp till 140 kvm ta ca: 8-11 timmar.

Observera att detta är bara cirka tider. Förutsättningen för en snabb flytt är förberedelserna. Om allt är  ordentligt packat i flyttlådor och i övrigt väl förberett sparar ni både tid och pengar.